Despre Dr. Paul Bold

Pornită din dorința de a oferi calitate și profesionalism și având ca scop principal bunăstarea pacientuui, Clinica Stomatologică Dr. Bold a fost înființată în anul 1990 de către Conf. Dr. Aurel Bold. Ulterior, în 2006, As. Univ. Dr. Paul Bold s-a alăturat echipei devenind ceea ce este astăzi, respectiv - clinica ta stomatologică preferată
De la obișnuitul control de rutină și serviciile de bază de stomatologie generală, la estetică sau ortodontică sau intervenții chirurgicale, Clinica Stomatologică Dr. Paul Bold este recunoscut de peste 30 de ani pentru profesionalism și inovație în domeniul sănătății orale, folosind cele mai noi tehnologii pentru ca tu să uiți de "frica de dentist" și să zâmbești cu încredere în fiecare situație.

Asistent Univ. Dr. Paul Bold

Doctor în Științe Medicale, având competențe dobândite în radiologie și implantologie, Dr. Paul Bold este adeptul pregătirii continue. A participat la peste 26 de cursuri postuniversitare cu teme diverse precum: Estetica de la „A al Z”, Concepte de realizare a supraprotezariilor pe implante, Faţete ceramice, De la amprentă la model în practica stomatologică, Supraprotezarea pe implante etc. Dr. Paul Bold oferă atenție și precizie fiecărui caz în parte și te va întâmpina cu zâmbetul pe buze.